Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g1250g3375kcal218.8g0g275g0g
Sipuli 575g174kcal7.2g27.6g1.2g9.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g175g130kcal7.9g22.6g0.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g90g279kcal15.3g48.6g2.6g11.7g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g140g126kcal4.2g4.9g9.8g1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g9067kcal506.8g207.4g678g45g
Valittu annoskoko4280g4533kcal253.4g103.7g339g22.5g
Annoskoko puolitettuna2140g2267kcal126.7g51.9g169.5g11.3g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390