Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 920g116kcal10.3g9g1.8g9.2g
Tomaatti, tuore800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Tonnikala öljyssä 1200g2277kcal325.4g0g108g0g
Kurkku, tuore480g48kcal2.9g8.1g0.5g3.4g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g7718kcal906.8g100.2g405.8g47.6g
Valittu annoskoko4280g3859kcal453.4g50.1g202.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna2140g1930kcal226.7g25.1g101.5g11.9g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751