Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu1605g658kcal3.2g150.9g1.6g28.9g
Raparperi 1070g360kcal7.4g58.9g1.1g15g
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1338g5216kcal0g1310.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g12470kcal21.2g3041.2g5.4g87.8g
Valittu annoskoko4280g6235kcal10.6g1520.6g2.7g43.9g
Annoskoko puolitettuna2140g3117kcal5.3g760.3g1.4g22g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970