Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g275g393kcal34.4g0.8g28.3g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g1250g700kcal112.5g62.5g2.5g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)575g627kcal16.7g94.3g20.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä488g293kcal2.4g73.1g0g5.4g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli75g38kcal0g8.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini50g175kcal42.8g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä475g285kcal2.4g71.2g0g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g250g100kcal0g25g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker213g829kcal0.1g206.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8565g9743kcal456.6g1740g105.6g32.6g
Valittu annoskoko4283g4872kcal228.3g870g52.8g16.3g
Annoskoko puolitettuna2141g2436kcal114.2g435g26.4g8.2g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813