Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 1503g782kcal178g1.5g6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1503g640kcal5.7g61.6g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 827g2514kcal72.3g458g15.7g114.9g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Siirappi 180g544kcal0.2g133.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g9106kcal519.4g1335.6g44.4g239g
Valittu annoskoko4284g4553kcal259.7g667.8g22.2g119.5g
Annoskoko puolitettuna2142g2277kcal129.9g333.9g11.1g59.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385