Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 875g3003kcal89.2g612.6g10.5g30.6g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g898g3052kcal116.7g605.9g15.3g47.6g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g101g144kcal8.9g24.9g1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow101g172kcal0.5g4g17.2g0g
Oliiviöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g561g112kcal3.4g19.6g1.7g7.9g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g539g167kcal9.7g32.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1122g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g14293kcal456.8g2598.6g203.6g172.2g
Valittu annoskoko4284g7146kcal228.4g1299.3g101.8g86.1g
Annoskoko puolitettuna2142g3573kcal114.2g649.7g50.9g43.1g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478