Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1126g1869kcal213.9g0g112.6g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala50g139kcal9.9g2.5g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1576g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1126g3941kcal202.7g664.3g43.9g67.6g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g13109kcal908.6g1353.2g435g140.4g
Valittu annoskoko4284g6554kcal454.3g676.6g217.5g70.2g
Annoskoko puolitettuna2142g3277kcal227.2g338.3g108.8g35.1g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881