Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 30g200kcal8g2.1g17.2g3.7g
Kirjolohifilee 1749g2891kcal292.9g0g192.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.7g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Juuriselleri 262g83kcal3.3g12.1g0.5g8.1g
Inkivääri, tuore, silputtu53g42kcal0.9g9.3g0.4g1g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Soijakastike 63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Rypsiöljy 94g835kcal0g0g94.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 839g1124kcal20.4g239.5g2.4g24.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g11122kcal687.8g645.6g622.2g124.4g
Valittu annoskoko4284g5561kcal343.9g322.8g311.1g62.2g
Annoskoko puolitettuna2142g2780kcal172g161.4g155.6g31.1g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785