Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g3080g3388kcal708.4g0g64.7g0g
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g252g988kcal83.2g0g71.6g0g
Korppujauho 280g1025kcal29.4g209.7g2.9g14.8g
Persilja 112g31kcal1.5g1.2g0.2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g18988kcal1658.4g426.2g1189.4g47.6g
Valittu annoskoko4284g9494kcal829.2g213.1g594.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna2142g4747kcal414.6g106.6g297.4g11.9g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480