Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g721g1010kcal137g0g50.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2434g439kcal13.6g60.9g9.7g17g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g361g397kcal41.5g18g16.9g1.8g
Juusto, Arla Kadett 5%180g343kcal61.3g2.7g9g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 25g183kcal0g0.1g20.7g0g
Paprikajauhe 11g35kcal1.6g2g1.4g4g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g5184kcal531.4g223.6g219.6g71g
Valittu annoskoko4284g2592kcal265.7g111.8g109.8g35.5g
Annoskoko puolitettuna2142g1296kcal132.9g55.9g54.9g17.8g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019