Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2878g4777kcal546.7g0g287.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 360g231kcal11.5g17.3g12.6g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Ketsuppi, Felix65g58kcal0.6g13.6g0.3g0g
Soijakastike 65g39kcal3.3g6.2g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle719g935kcal46.8g143.9g21.6g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g12644kcal1267.2g363.2g685.4g72g
Valittu annoskoko4284g6322kcal633.6g181.6g342.7g36g
Annoskoko puolitettuna2142g3161kcal316.8g90.8g171.4g18g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630