Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2133g3541kcal405.3g0g213.3g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Korppujauho 213g781kcal22.4g159.8g2.2g11.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)533g453kcal5.3g18.7g37.3g0g
Voileipäkinkku,snellman128g131kcal23g1.3g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Puolukka 640g248kcal2.8g43.5g3.2g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g12248kcal998.6g476.6g687.2g65.8g
Valittu annoskoko4288g6124kcal499.3g238.3g343.6g32.9g
Annoskoko puolitettuna2144g3062kcal249.7g119.2g171.8g16.5g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514