Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1286g1595kcal38.6g429.7g7.7g0g
Sokeri 729g2959kcal0g728.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g665g944kcal83.1g2g68.5g0g
Margariini 80% keskiarvo429g3045kcal1.3g0.9g343g0g
Perunajauhot,rainbow858g2779kcal0.9g694.7g0.9g12g
Vehnäjauho puolikarkea 279g956kcal28.4g195.1g3.3g9.8g
Leivinjauhe 43g75kcal2.2g16.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g24705kcal309g4133.6g846.8g44g
Valittu annoskoko4288g12352kcal154.5g2066.8g423.4g22g
Annoskoko puolitettuna2144g6176kcal77.3g1033.4g211.7g11g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901