Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 922g116kcal10.3g9g1.8g9.2g
Tomaatti, tuore802g163kcal4.8g30.5g2.4g11.2g
Tonnikala öljyssä 1202g2282kcal326g0g108.2g0g
Kurkku, tuore481g48kcal2.9g8.1g0.5g3.4g
Kananmuna, keitetty 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g7733kcal908.4g100.4g406.6g47.6g
Valittu annoskoko4288g3866kcal454.2g50.2g203.3g23.8g
Annoskoko puolitettuna2144g1933kcal227.1g25.1g101.7g11.9g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751