Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2811g507kcal15.7g70.3g11.2g19.7g
Paprika keltainen 321g97kcal3g16.4g0.6g6.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g241g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli803g2409kcal29.7g36.1g240.9g0.8g
Oliiviöljy 112g994kcal0g0g112.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g8144kcal103g268.8g731.2g62g
Valittu annoskoko4288g4072kcal51.5g134.4g365.6g31g
Annoskoko puolitettuna2144g2036kcal25.8g67.2g182.8g15.5g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716