Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)117g47kcal2g9.6g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)117g41kcal1.9g8.1g0.1g1.6g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g75g65kcal3.8g12g0.2g5.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g120g274kcal22.8g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g852kcal61g59.4g41.6g14.4g
Valittu annoskoko429g426kcal30.5g29.7g20.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna215g213kcal15.3g14.9g10.4g3.6g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791