Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 31g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Lapinliha,poronkäristys 750g82g113kcal17.2g0.8g4.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow44g35kcal1.8g5.7g0.4g1.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g55g137kcal10.4g0g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g587kcal59.4g15.8g34.8g4g
Valittu annoskoko430g294kcal29.7g7.9g17.4g2g
Annoskoko puolitettuna215g147kcal14.9g4g8.7g1g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710