Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt109g50kcal3.5g5.3g1.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 88g68kcal15.4g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 109g83kcal2.1g17g0.2g1.1g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g463kcal42.8g49g9g2.6g
Valittu annoskoko429g232kcal21.4g24.5g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna215g116kcal10.7g12.3g2.3g0.7g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519