Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Lanttu 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka8.4g6.9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Seiti pakaste 84g65kcal14.8g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g333kcal38.6g13.2g12.8g5g
Valittu annoskoko430g166kcal19.3g6.6g6.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna215g83kcal9.7g3.3g3.2g1.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.5g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160