Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 85g161kcal22.9g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.8g2.6g5.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.5g4g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kirsikkatomaatti, 50g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g94g329kcal10.3g69.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1235kcal73g166.4g29.6g5.4g
Valittu annoskoko430g617kcal36.5g83.2g14.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna215g309kcal18.3g41.6g7.4g1.4g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.3g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357