Possupata

Ruskea peruskastike veteen, johon floran ruokakerma.

Sitten possupaketit sekaan, kaadetaan kannelliseen pataan ja uuniin n.270 asteeseen muhimaan n. 45 min. Lopuksi maustetaan jos tarvis, ja voi vielä jäädä sammutettuun uuniin jälkilämmölle.

Flawe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Älä käytä Vesi, Kraanasta, Puhdasta (2dl)2000g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g500g300kcal5g22.5g20g3g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK1200g2040kcal180g28.8g132g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g200g1440kcal2g2g160g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g390g1404kcal50.7g273g8.2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8580g10368kcal475.4g652.6g640.4g34.8g
Valittu annoskoko4290g5184kcal237.7g326.3g320.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna2145g2592kcal118.9g163.2g160.1g8.7g
Arvot/100g100g121kcal5.5g7.6g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41377