Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3197g3581kcal703.3g0g95.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 200g140kcal2.5g22.6g2.5g7.8g
Jauheliha, sika-nauta 799g1770kcal139.9g0g135.9g0g
Mustapippuri 100g280kcal10.9g38.3g3.3g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g11539kcal1713.2g121.8g475.2g68.6g
Valittu annoskoko4296g5770kcal856.6g60.9g237.6g34.3g
Annoskoko puolitettuna2148g2885kcal428.3g30.5g118.8g17.2g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524