Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1202g4566kcal64.9g384.5g300.4g20.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Tomaatti 1052g239kcal5.9g36.3g3.2g14.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 601g1797kcal108.2g7.2g150.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots75g466kcal21.8g9.8g41.3g2.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 601g795kcal15.8g19.2g72.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Juusto, mozzarella 300g783kcal55.9g0g61g0g
Sipuli, tuore300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g18104kcal585.8g943.8g1314.6g86g
Valittu annoskoko4296g9052kcal292.9g471.9g657.3g43g
Annoskoko puolitettuna2148g4526kcal146.5g236g328.7g21.5g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905