Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1680g2856kcal336g0g168g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g1328g2191kcal106.2g411.7g13.3g39.8g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 800g506kcal24g38.4g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g12184kcal1024g915.4g491.4g84.2g
Valittu annoskoko4296g6092kcal512g457.7g245.7g42.1g
Annoskoko puolitettuna2148g3046kcal256g228.9g122.9g21.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759