Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1050g718kcal151.6g0g11.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Appelsiini, kuorittu 700g330kcal3.9g62.3g2.1g14.7g
Salaatti, jäävuori tuore1400g140kcal15.4g11.2g2.8g14g
Kurkku 490g54kcal2.7g6.9g0.5g3.4g
Halloumi-juusto light, 100g350g770kcal94.5g3.5g42g0g
Hunaja 49g162kcal0.2g39.6g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen49g92kcal0.2g22.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8596g4644kcal542.4g311.4g119.4g71.4g
Valittu annoskoko4298g2322kcal271.2g155.7g59.7g35.7g
Annoskoko puolitettuna2149g1161kcal135.6g77.9g29.9g17.9g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029