Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2098g2308kcal461.5g2.1g62.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 63g556kcal0g0g62.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g466g126kcal6.1g22.4g0.5g7.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Punaviini 350g247kcal1.1g0.7g0g0g
Rusina 42g123kcal1.2g25.2g0.2g4.1g
Oliivi kivetön musta rainbow466g839kcal2.8g26.6g79.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys70g255kcal0.3g62.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8596g9088kcal953.6g289.4g424g26.8g
Valittu annoskoko4298g4544kcal476.8g144.7g212g13.4g
Annoskoko puolitettuna2149g2272kcal238.4g72.4g106g6.7g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355