Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.7g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g7.5g12kcal0.6g0.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g168kcal8g8.6g11.2g0.8g
Valittu annoskoko43g84kcal4g4.3g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g42kcal2g2.2g2.8g0.2g
Arvot/100g100g195kcal9.3g10g13g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564