Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 13g41kcal1.3g8.3g0.1g0.4g
Maitorahka (Pirkka)13g8.2kcal1.5g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g5g16kcal1.3g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g148kcal9.4g18.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko43g74kcal4.7g9.4g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g37kcal2.4g4.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g172kcal10.9g21.9g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206