Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 18g7.7kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 13g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g2.5g8kcal0.3g1.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g96kcal3.2g12.6g3.2g1.8g
Valittu annoskoko43g48kcal1.6g6.3g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal0.8g3.2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.7g3.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807