Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g2.3g7.6kcal1.2g0.7g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g2.3g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g1.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g1.3g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 5.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g70kcal4.6g7.4g2.2g1g
Valittu annoskoko43g35kcal2.3g3.7g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.2g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.4g8.6g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134