Feta-keittojuureslaatikko

Helppo lisäkeruoka

400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria

Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.

(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.

Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.

Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.

Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemi kuutio maggi (Maggi), annos 10g0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Feta apetina classic (pahvikuutio) (Arla), annos 20g14g32kcal1.8g0.4g2.7g0g
Keittojuurekset, Euroshopper28g6.2kcal0.3g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g82kcal4.4g4.2g5.8g0g
Valittu annoskoko43g41kcal2.2g2.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna22g21kcal1.1g1.1g1.5g0g
Arvot/100g100g95kcal5.1g4.9g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231684