Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g31g34kcal7.1g0g0.6g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g191kcal16.6g4.2g11.8g0.4g
Valittu annoskoko43g95kcal8.3g2.1g5.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g48kcal4.2g1.1g3g0.1g
Arvot/100g100g222kcal19.3g4.9g13.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480