Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 19g8.4kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g14g53kcal0g13.4g0g0g
Suklaa tumma 8.2g42kcal0.3g4.4g2.5g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g209kcal0.8g38g5.2g2g
Valittu annoskoko43g105kcal0.4g19g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal0.2g9.5g1.3g0.5g
Arvot/100g100g243kcal0.9g44.1g6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914