Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 18g25kcal2.3g0.1g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.5g9kcal0.3g0.1g0.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g103kcal9g4.8g5.2g0g
Valittu annoskoko43g51kcal4.5g2.4g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal2.3g1.2g1.3g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.6g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856