Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g41kcal2g3.6g1.8g1g
Valittu annoskoko43g21kcal1g1.8g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0.5g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.2g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529