Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 17g14kcal0.3g2.8g0g0.5g
Lanttu 16g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g54kcal2g7.8g1g2g
Valittu annoskoko43g27kcal1g3.9g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna22g13kcal0.5g2g0.3g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.3g9g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951