Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.2g5.8kcal0.2g1.1g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.2g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g183kcal14.4g3.6g12.2g0.8g
Valittu annoskoko43g91kcal7.2g1.8g6.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g46kcal3.6g0.9g3.1g0.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.2g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347