Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 14g29kcal1.8g0g2.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK15g25kcal3.2g0g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)2.7g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g130kcal11.6g1g33.8g0.4g
Valittu annoskoko43g65kcal5.8g0.5g16.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g33kcal2.9g0.3g8.5g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.5g1.2g39.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832