Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)6.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Katkarapu 10g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g104kcal3.6g2.4g8.6g0.2g
Valittu annoskoko43g52kcal1.8g1.2g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal0.9g0.6g2.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal4.2g2.8g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678