Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g20g6.6kcal0.3g1.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Ketsuppi, meira1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g94kcal8.2g5.8g4.2g0g
Valittu annoskoko43g47kcal4.1g2.9g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal2.1g1.5g1.1g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.7g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365