Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%19g32kcal1.8g1.4g2.1g0g
Paprika, punainen4.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 10g13kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g107kcal5.2g8.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko43g54kcal2.6g4.4g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal1.3g2.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g124kcal6g10.1g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407