Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato7.8g28kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio3.9g11kcal1g0g0.8g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g2.5g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g172kcal10.2g17g6.6g0.6g
Valittu annoskoko43g86kcal5.1g8.5g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g43kcal2.6g4.3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g200kcal11.9g19.8g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264