Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Oivariini, 750.7g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g4.1g12kcal1.1g0.1g0.9g0g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti2.3g6.7kcal1.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g72kcal6.8g4.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko43g36kcal3.4g2.1g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1.7g1.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g83kcal7.9g4.8g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096