Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)22g13kcal0.7g1g0.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.4g2.8kcal0.2g0g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Mansikkahillo 11g25kcal0.1g5.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g127kcal2g21.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko43g64kcal1g10.7g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal0.5g5.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958