Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.7kcal0.2g1.9g0g0.1g
Lanttu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Ruokakerma Valio 5%9g5.5kcal0.1g0.3g0.5g0g
Oltermanni, perinteinen2.9g11kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g59kcal2.2g6.4g2.6g1g
Valittu annoskoko43g29kcal1.1g3.2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g15kcal0.6g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g68kcal2.5g7.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207