Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5.4g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2.3g5.6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g281kcal3.4g37.2g13g0.8g
Valittu annoskoko43g141kcal1.7g18.6g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g70kcal0.9g9.3g3.3g0.2g
Arvot/100g100g325kcal3.9g43g15g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081