Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)2g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g37kcal1g3.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko44g19kcal0.5g1.9g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.3g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1.1g4.4g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704