Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 17g5.8kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g42kcal2.6g1.2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko43g21kcal1.3g0.6g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.7g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g49kcal3g1.4g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169