Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 6.1g4.1kcal1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.4g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g3.9g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g35kcal2.4g2.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko44g17kcal1.2g1.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.8g3.2g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334