Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 6.3g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 10g11kcal0.4g1.9g0.1g0.3g
Salaatti, jäävuori tuore5.2g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 10g10kcal2.2g0g0.1g0g
Purjosipuli 3.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g7.3g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g63kcal6g7.4g0.6g1.4g
Valittu annoskoko43g32kcal3g3.7g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal1.5g1.9g0.2g0.4g
Arvot/100g100g73kcal6.9g8.5g0.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98211